Bilder från Brangenfeldts Vpr och årsmötet 2008

Den första vårluften mötte 8 skjutsugna skyttar på årets första tävling. Det blev en spännande tävling där Bo Carlsson och Jan Forss kämpade om förstaplatsen. Bosse började med en ganska svag runda med 11 träffar. Efter första omgången ledde Janne med ett poäng med sina 12 träffar. Bosse höll i bra på andra rundan fram till fjärde plattan då bommen kom, han missade även på andra försöket men tog sig samman och presterade en 13-runda. Janne behöll koncentrationen och lugnet under hela andra rundan bortsett från 2 bom på tredje plattan. Med sin kaliber 20-bössa fick han ihop totalt 25 träffar och en välförkänt seger.

På eftermiddagen hölls föreningens årsmöte där ett 30-tal personer fick mumsa smörgåstårta avsedd för det dubbla antalet. De två största nyheterna var av både sorg och glädje. Mötet inleddes med en tyst minut för att hedra Sten-Åke Johansson som gick bort denna vecka. Sten-Åke var mycket aktiv i arbetet inom föreningen, främst på älgbanan där han mer eller mindre dök upp under varje träningstillfälle, ofta med en krans fikabröd. Den goda nyheten var att föreningen till följd av förra årets arbete med älgbanan blivit beviljade ett bidrag ur Länstyrelsens Älgvårdsfond på 60 000 kronor.